Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Ce importanţă are ce a mai spus Băsescu despre criză? Important este că se vor întâmpla lucruri rele în România

Badea: Ce importanţă are ce a mai spus Băsescu despre criză? Important este că se vor întâmpla lucruri rele în România

Badea: Ce importanţă are ce a mai spus Băsescu despre criză? Important este că se vor întâmpla lucruri rele în România
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Aug 2011   •   00:00

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea vorbeşte în ediţia de miercuri a emisiunii despre dezbaterile din mass-media referitoare la o nouă criză care ar putea afecta omenirea. Referitor la importanţa acordată de presa românească declaraţiilor pe această temă a preşedintelui Traian Băsescu, Badea se arată total indiferent şi spune că nu îl interesează părerea preşedintelui.

"E o adevărată dezbatere în România . Ne întrebăm de când Băsescu a mai expectorat o inteligenţă, aia cu 'nu e criză în România!', dar e sau nu e criză, dar ce a zis Băsescu e sau nu e? Mie mi se pare că o astfel de discuţie este fără doar şi poate imbecilă, pentru că nu are o miză. [...] Ce importanţă are ce a mai spus Băsescu? De cele mai multe ori acţiunile lui au contrazis spusele lui. [...] Deci da, e criză. Dacă peste tot pe planetă lucrurile merg foarte rău [...] în România e, indiferent cum i-am spune. Putem să îi spunem 'potârniche', 'Popescu'. Ce importanţă are cum îi spunem sau cum nu-i spunem? Important e că se vor întâmpla lucruri rele în România", a comentat Badea.

 






×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close