Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Dacă o televiziune este atât de tare încât împarte în două poporul român, prietene, ce mai cauţi preşedinte?

Badea: Dacă o televiziune este atât de tare încât împarte în două poporul român, prietene, ce mai cauţi preşedinte?

Badea: Dacă o televiziune este atât de tare încât împarte în două poporul român, prietene, ce mai cauţi preşedinte?
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Iul 2012   •   00:08

Mircea Badea vorbeşte în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "În gura presei" despre obsesia preşedintelui suspendat Traian Băsescu pentru trustul Intact şi subliniază faptul că, din moment ce o televiziune şi un ziar sunt capabile, în opinia sa, să împartă ţara în două, atunci el, în calitate de preşedinte nu mai are ce căuta la Cotroceni.

Badea enumeră principalele publicaţii şi principalele televiziuni din România şi argumentează faptul că, în afară de cele care aparţin trustului Intact, toate sunt "băsiste". Iar concluzia la care ajunge realizatorul TV este una absolut legitimă:

"Atât de rău îl deranjează că una bucată ţară din această ţară şi una bucată ziar nu îl pupă în cur! Dacă o televiziune este atât de tare încât să poată împărţi în două poporul român, prietene, ce mai cauţi preşedinte? Dacă o televiziune din România te face varză, prietene, ce mai cauţi!", conchide Badea.


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close