Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: dacă s-ar reduce furturile şi gherlele la jumătate, ia sa vezi cum ar fi mai mulţi bani!

Badea: dacă s-ar reduce furturile şi gherlele la jumătate, ia sa vezi cum ar fi mai mulţi bani!

Badea: dacă s-ar reduce furturile şi gherlele la jumătate, ia sa vezi cum ar fi mai mulţi bani!
11 Apr 2011   •   23:39

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează problema desfiinţării spitalelor din ţara noastră şi modul în care este privită ea de către "propagandiştii portocalii".

"Daca ai mai mult de doi neuroni, te gândeşti că la noi în România, pe lângă faptul că PIB-ul e mic din cauza celor care conduc ţara, procentul pentru sistemul sanitar în România e foarte mic. [...] Dacă s-ar creşte procentul din PIB, ar fi mai mulţi bani, dacă s-ar reduce furturile şi gherlele şi nesimţirile la jumătate, ia sa vezi tu cum ar fi dintr-o dată mult mai mulţi bani! Ia să vezi! ", a afirmat Badea.

 



×
Subiecte în articol: furturi bani Mircea Badea spitale
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close