Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre acuzaţiile lui Traian Băsescu referitor la ceea ce face trustul Intact

Badea, despre acuzaţiile lui Traian Băsescu referitor la ceea ce face trustul Intact

Badea, despre acuzaţiile lui Traian Băsescu referitor la ceea ce face trustul Intact
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    17 Iul 2012   •   23:59

Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că unul dintre motivele pentru care a vorbit de vulnerabilităţi la adresa securităţii naţionale a mass media a fost legat de ceea ce face trustul Intact.

"Când ai o asemenea forţă mediatică îndreptată spre dezinformarea populaţiei trebuie să ţii cont că la un moment dat până la urmă populaţia devine manipulabilă şi ajunge să spună exact ce spune "Morsa competentă", (Bogdan) Chireac, eu aşa îi spun, Gâdea popa ăla ... a fost pastor, Radu Tudor... Oamenii ăştia de dimineaţă până seara plasează minciuni în capul oamenilor", a afirmat Băsescu, potrivit hotnews.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a comentat în ediţia de marţi seară afirmaţiile preşedintelui suspendat. În opinia realizatorului tv, "dacă forţa mediatică este uriaşă şi este îndreptată spre denigrarea preşedintelui, populaţia se prinde".

"Adică noi la Antena 3 îi seducem pe cetăţeni? Populaţia e atât de toantă încât nu se prinde? Îi manipulezi pe oameni un an, 2, 3, dar oare până la urmă nu se prind? (...) Căpitanu' de vas care scoate ţara din criză vine şi plânge la televizor", a spus Badea.

Urmăreşte înregistrarea emisiunii AICI.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close