Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre banii încasaţi ilegal de la pensionari: Statul a fost tâlhar aici, chiar violator din punct de vedere financiar

Badea, despre banii încasaţi ilegal de la pensionari: Statul a fost tâlhar aici, chiar violator din punct de vedere financiar

Badea, despre banii încasaţi ilegal de la pensionari: Statul a fost tâlhar aici, chiar violator din punct de vedere financiar
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Mai 2012   •   23:50

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, despre declaraţia vicepremierul şi ministrului propus la Finanţe, Florin Georgescu, potrivit căreia reîntregirea salariilor bugetarilor şi returnarea banilor încasaţi ILEGAL de stat de la pensionari prin plata CAS reprezintă „dorinţa” Guvernului, dar după negocierile cu FMI se va vedea şi „putinţa”.

"Vă daţi seama că Florin Georgescu e finanţist. În România nu prea există specia asta. Înţeleg însă că acest domn se califică la această definiţie. Dar cum sună asta când un vicepremier spune că statul a putut să ia ilegal nişte bani dar nu ştie dacă poate să îi dea înapoi" se întreaba Badea.

"Statul a fost tâlhar aici, sau chiar violator din punct de vedere financiar. Nu a fost hoţ. Hoţul intră în casa când eu nu sunt acasă şi îmi fură ciorapii. Când intră cu mine în casă ăla e tâlhar. Că e în stare să îmi ia şi gâtul" a completat el.

În viziunea realizatorului  ”În gura presei", un stat care nu poate restitui poporului ceea ce tot el a furat nu se mai poate numi stat de drept şi trebuie să dispară.

"Prietene, atunci dă-o d*****ui de ţară şi de stat. Dacă statul ia nişte bani ilegal de la nişte cetăţeni,  în cazul asta pensionari, după care tot statul spune să vedem dacă putem să înapoiem banii...înseamnă că statul trebuie să dispară" a declarat indignat Badea.



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "IN GURA PRESEI" DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close