Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre meciul lui Bute: Lumea va înţelege că România nu e buda planetei

Badea, despre meciul lui Bute: Lumea va înţelege că România nu e buda planetei

Badea, despre meciul lui Bute: Lumea va înţelege că România nu e buda planetei
Sursa foto: Foto: Videonews
31 Mai 2011   •   23:51

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Faptul că România va organiza meciul în care Lucian Bute va lupta pentru titlul de campion mondial la box profesionist va demostra că ţara noastră nu e ultima junglă sau buda planetei, a comentat, marţi seară, Mircea Badea, la emisiunea "În gura presei".

"Că România va organiza un meci pt un titlu mondial de box profesionist e un lucru bun, că atrage audienţă la nivel mondial. În plus, sunt foarte multe ţări unde se aud numai mizerii despre România şi, astfel, poate demonstra, în subliminal, cu organizarea unui astfel de eveniment, că România nu e ultima jungla sau ultimul deşert din ultimul WC din ultima curte de pe planeta asta. E un lucru bun pentru promovarea ideii că România nu e buda planetei", a spus Badea.

Lucian Bute va susţine meciul pentru centura de campion mondial la categoria IBF, pe 9 iulie, la Bucureşti.

 


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close