Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre plângerea şefului ANI: "Ochelarică", jignitor de 40 de mii de euro?

Badea, despre plângerea şefului ANI: "Ochelarică", jignitor de 40 de mii de euro?

Badea, despre plângerea şefului ANI: "Ochelarică", jignitor de 40 de mii de euro?
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Ian 2013   •   10:13

Mircea Badea a citit în ediţia de marţi seară a emisiunii "În gura presei" din plângerea în care şeful ANI, Horia Georgescu, pretinde daune de 40.000 de euro pentru că i-ar fi fost încălcate drepturile în emisiunile realizatorului TV.

Între altele, Horia Georgescu, prin intermediul avocaţilor săi, "consideră jignitor că are o faţă amuzantă", afirmă Mircea Badea, care adaugă ironic că şi termenul "ochelarică este jignitor de 40 de mii de euro".

"Dacă poate vreun avocat de pe planetă să îmi demonstreze mie că ironia nu este inclusă în libertatea de exprimare. Că este exclusă prin lege, prietene, dacă mie îmi face cineva o astfel de demonstraţie pe planetă, eu mă incinerez pe loc. Că tot e în trend", continuă Badea, motivând astfel folosirea termenilor „ochelărică” şi „giumbix” în emisiunile sale, termeni pe care îi consideră amuzanţi.

Cât despre "onanist", "prietene, nu am făcut pe nimeni onanist. Eu i-am spus "anist" (de la ANI - n.r). Cum îmi spune mie lumea că sunt "antenist", pentru că lucrez la Antenă", a conchis Mircea Badea.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close