Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre rasa umană: Dacă frica de repercusiune dispare suntem ca cintezoii de ziua recoltei

Badea, despre rasa umană: Dacă frica de repercusiune dispare suntem ca cintezoii de ziua recoltei

Badea, despre rasa umană: Dacă frica de repercusiune dispare suntem ca cintezoii de ziua recoltei
Sursa foto: Foto: Antena 3
19 Apr 2012   •   23:46

Mircea Badea a comentat în ediţia de joi seară a emisiunii "În gura presei" dramaticul incident din Craiova, unde victima unui accident rutier a fost jefuită în plină stradă de martori, în contextul decăderii tot mai evidente a rasei umane.

"Noi avem o părere absolut pervertită despre rasa umană. Rasa umană este naşpa. Rasa umană a produs două războaie mondiale, rasa umană dat cu bombe atomice, rasa umană a inventat lagărele de concentrare. Rasa umană produce exemplare care împuşcă copii la şcoală şi tot ea îl produce pe Breivik" a declarat Badea.

"Poate noi nu vrem să acceptăm adevărul. Rasa umană este abjectă. Singurul lucru care o mai ţine, cât de cât, este repercusiunea. Dacă frica de repercusiune dispare suntem ca cintezoii de ziua recoltei" a apreciat acesta.

Realizatorul "În gura presei" este de părere că, o soluţie pentru această situaţie este "să ne ultragiem mai puţin".

"Cetăţeni, în România, statistica şi realitatea demonstrează că, în principiu, dacă eşti băiat de treabă ţi-o furi. În primul rând de la oamenii legii. De aceea, eu propun să ne ultragiem mai puţin şi să deschidem ochii mai mult" a conchis Badea.



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Antena 3
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close