Antena 3 CNN Actualitate Media Badea, despre şeful FMI: Domnul ăsta avea o problemă cu duduile. Vroia să se comporte ca un "seducător"

Badea, despre şeful FMI: Domnul ăsta avea o problemă cu duduile. Vroia să se comporte ca un "seducător"

Badea, despre şeful FMI: Domnul ăsta avea o problemă cu duduile. Vroia să se comporte ca un "seducător"
Sursa foto: Foto: Videonews
17 Mai 2011   •   23:44

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii "În gura presei", despre scandalul sexual în care este implicat Dominique Strauss-Kahn. Jurnalistul explică  faptul că starea fizică în care se află şeful FMI, considerat un "seducător", nu are nici o legătură cât de mică cu faptul că acesta este acuzat de o infracţiune atât de gravă precum violul.

"Domnul ăsta avea o mare problemă cu duduile, în sensul că-i plăceau foarte mult. Şi vroia să se comporte la nivelul reputaţiei sale de seducător"

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close