Antena 3 Actualitate Media Badea: În ultimii 5 ani, Băsescu a avut mare grijă să nu fie şifonat. A dorit să fie pupat, mângâiat şi slăvit

Badea: În ultimii 5 ani, Băsescu a avut mare grijă să nu fie şifonat. A dorit să fie pupat, mângâiat şi slăvit

16 Iul 2012   •   12:52
Badea: În ultimii 5 ani, Băsescu a avut mare grijă să nu fie şifonat. A dorit să fie pupat, mângâiat şi slăvit

"În ultimii 5 ani, domnul Băsescu a avut mare grijă să nu fie şifonat" a afirmat Mircea Badea în cadrul ediţiei de duminică seară a emsiunii "In gura presei" de la Antena 3, comentând astfel apariţiile televizate alese cu grijă ale preşedintelui suspendat.

"Domnu' Băsescu, e foarte nasol, nu aveţi meciuri în picioare. În ultimii 5 ani, domnul Băsescu a avut mare grijă să nu fie şifonat. Dânsul a dorit să fie dezmierdat, pupat, mângâiat, slăvit, ceea ce s-a şi întâmplat. S-a dus întotdeauna la cei cu care se împrietenise şi care nici nu ar fi subzistat în economia reală fără prietenia domniei sale" a spus Badea.

Mircea Badea este de părere că Traian Băsescu este "bun doar când are are butoanele de la telefonul lui". Atunci când se află la comandă şi "apasă pe butoanele lui, pe la coloneii lui, el e şmecher", dar într-o confruntare nu are nici o şansă, a concluzionat Badea.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close