Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Jeffrey Franks e un ţop, un manelist

Badea: Jeffrey Franks e un ţop, un manelist

Badea: Jeffrey Franks e un ţop, un manelist
09 Mai 2011   •   23:58

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit în ediţia de luni despre şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, pe care îl consideră un ţop, manelist, de o inadecvare completă, începând de la ceasul "electronic de 10 euro" de la mână şi până la pantoful găurit cu care s-a prezentat la întâlnirea de sâmbătă cu preşedintele Băsescu, la Palatul Cotroceni.

"Pe lângă faptul că mi se pare de-un ţopism şi de-un meltenism să vii cu pantofii găuriţi, nu merge mă, nu există nici un fel de scuză să vină la preşedintele unei ţări, cu pantofii rupţi [...] uită-te ce ceas are el [...] de ăla de 10 euro, electronic, cu afişaj. O fi cu melodii sau cu ", a comentat Badea.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close