Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Mi-am suspendat SINGUR contul de Twitter, de scârbă! Eu am ieşit în stradă de triliarde de ori!

Badea: Mi-am suspendat SINGUR contul de Twitter, de scârbă! Eu am ieşit în stradă de triliarde de ori!

Badea: Mi-am suspendat SINGUR contul de Twitter, de scârbă! Eu am ieşit în stradă de triliarde de ori!
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Aug 2012   •   00:04

Mircea Badea a declarat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, că a decis să îşi suspende singur contul de Twitter, după aflarea deciziei CCR, scârbit fiind de unele mesaje din partea "milogilor" care pun la îndoială curajul său de a-şi exprima opiniile.

"Mi-am suspendat SINGUR contul de Twitter de scârbă! După decizia CCR eu am postat: Prieteni, până nu iese poporul în stradă nu se întâmplă nimic. Votul în România, după cum bine vedeţi, nu reprezintă nimic!", a declarat Badea, adăugând că în următoarele minute a fost asaltat de mesajele "cretineilor de pe net".

"Eu am ieşit în stradă în 2004 împotriva Guvernului Năstase. Eram singur! Nici dracu' nu mai venea. Am ieşit în stradă de trei triliarde de ori!", a ţinut să reamintească Mircea Badea criticilor săi.

Badea a comentat şi decizia CCR de invalidare a referendumului, pe care a catalogat-o ca fiind una luată din frica de Băsescu.

"Au venit ăia de la CCR şi au zis: de cine ne e nouă mai frică? De Băsescu Traian sau de popor? Păi de Băsescu Traian, că ăla ne bagă la închisoare, cum a spus şi duduia Aspazia Cojocaru", a afirmat Badea.

Mircea Badea are şi o concluzie pentru evenimentele din această zi agitată: "Noi nu vrem cu Traian Băsescu dar el vrea cu noi. Asta se întâmplă, deci suntem violaţi!"
×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Horoscop 11 iunie 2023. Zodia care este de neatins astăzi
x close