Antena 3 Actualitate Media Badea: Minciuna lui Băsescu mă scoate din minţi. Prietene, mă insulţi!

Badea: Minciuna lui Băsescu mă scoate din minţi. Prietene, mă insulţi!

17 Iul 2012   •   13:14
Badea: Minciuna lui Băsescu mă scoate din minţi. Prietene, mă insulţi!
Sursa foto: Foto: Antena 3

Mircea Badea se declară învins de perseverenţa preşedintelui suspendat în minciună şi mărturiseşte în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 că nu îl va mai urmări pe Traian Băsescu în apariţiile sale publice întrucât felul acestuia de a minţi este unul care îl insultă.

"Este ultima zi în care o să îl mai urmăresc pe preşedintele Traian Băsescu. E o tortură pentru mine, la care mă autosupun. Zic, să mă uit să vad ce zice Băsescu. Ce dracu' să zică Băsescu, în afara faptului că minte?" afirmă Badea la Antena 3.

"Minciuna nu este rea. Eu cred că minciunile sunt necesare. Să spunem adevărul în legătură cu orice, oricând, oricum  este calea către moarte. De aia a apărut politeţea. Politeţea este o formă de minciună (...). Dar cel mai condamnabil şi oribil la o minciună este să fii prins. Pe mine asta mă indignează. Minciuna lui Traian Băsescu pe mine mă scoate din minţi, felul lui de a minţi! Prietene, mă insulţi! Felul tău de a minţi mă insultă!", a adăugat Mircea Badea.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close