Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Nu împart aceeaşi specie cu leşinaţii care acceptă să fie călcaţi pe cap şi scuipaţi în gură

Badea: Nu împart aceeaşi specie cu leşinaţii care acceptă să fie călcaţi pe cap şi scuipaţi în gură

Badea: Nu împart aceeaşi specie cu leşinaţii care acceptă să fie călcaţi pe cap şi scuipaţi în gură
Sursa foto: Foto: Antena3
21 Aug 2012   •   23:37

Mircea Badea a anunţat astăzi pe blogul personal că are de gând să protesteze, după anunţul Curţii Constituţionale de invalidare a referendumului.

Realizatorul emisiunii În gura presei a scris pe blog: N-am fost, nu sunt si n-o sa fiu niciodata o rama. Nu impart aceeasi specie cu lesinatii care accepta sa fie calcati pe cap si scuipati in gura. Si ma comport ca atare.

În calitate de invitat la Sinteza Zilei, acesta a povestit cum s-a simţit astăzi printre protestatari şi ce l-a făcut să iasă în stradă:

"Erau cam 37 de grade când am ajuns eu în Piaţă, Piaţa Universităţii era un vulcan nu neapărat din punct de vedere numeric. N-aş risca să estimez exact câtă lume era acolo, dar era foarte cald, era o energie teribilă acolo, o atmosferă incendiară şi la propriu şi la figurat şi uitându-mă la oamenii ăia din jur care îşi strigau sufletul acolo şi cu care m-am simţit foarte solidar şi cu care sunt foarte solidar, dintre care simt că fac parte, mă gândeam cam câtă ruşine tre să le fie milioanelor de oameni cărora aceştia din Piaţa Universităţii, aceştia câteva sute cât sunt, le apără votul."

"Eu astăzi pe Twitter eu mi-am închis contul de Twitter, cum zic aştia de prin presa asta abjectă un cont de pe o reţea de socializare. Eu mi-am închis contul de Twitter pentru că eram asaltat de milogi. (...) Parcă m-angajaseră pe mine scoţător particular la protest"."





×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close