Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Obama este singura noastră sursă, dovadă, în legătură cu moartea lui Bin Laden

Badea: Obama este singura noastră sursă, dovadă, în legătură cu moartea lui Bin Laden

Badea: Obama este singura noastră sursă, dovadă, în legătură cu moartea lui Bin Laden
02 Mai 2011   •   23:47

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează în ediţia de luni a emisiunii ştirea zilei şi anume uciderea celui mai temut terorist, Osama Bin Laden.  Acesta afirmă că noi ca şi public nu putem avea certitudini şi dovezi în legătură cu acest subiect, decît  decât de la "cel mai puternic om al lumii-Obama", el fiind singura noastră sursă şi dovadă. De asemenea comentatorul nu crede că Bin Laden ar fi răspunzător pentru atentatele din 11 septembrie 2001 sau că ar fi murit neapărat acum, când a fost "mătrăşit de opinia publică".

"Mie mi e greu să cred că Osama Bin Laden a pus de unul singur la cale atentatele de la 11 septembrie şi le-a îndeplinit de unul singur,  şi că  de zece ani de zile americanii îl caută dar săracii de ei nu-l găsesc. [...] Că asta o fi mort, a, o fi! Foarte posibil să fi murit de boală, de cauze naturale, în bombardamente, din atâtea alte motive până acum. Cert e că din punct de vedere al percepţiei publice, el a fost omorât astăzi."

 



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close