Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Performanţa supremă a lui Funeriu a fost când a calculat viteza palmei prezidenţiale (VIDEO)

Badea: Performanţa supremă a lui Funeriu a fost când a calculat viteza palmei prezidenţiale (VIDEO)

Badea: Performanţa supremă a lui Funeriu a fost când a calculat viteza palmei prezidenţiale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Sep 2010   •   23:50

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Cu ocazia începerii noului an şcolar, Mircea Badea vorbeşte despre ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu şi situaţia reală din învîţământul din România. În opinia realizatorului "În gura presei" singura realizare a lui Funeriu este calcularea vitezei pumnului lui Băsescu în clipul în care apare că loveşte un copil.

"Performanţa supremă a domnului Funeriu a fost prestaţia de când a fost dânsul invitat la OTV, unde, a calculat viteza dosului de palmă prezidenţială şi a zis că Băi, nu are cum o fiinţă umană să aibă aşa viteză! Adică nici Bruce Lee însuşi, nici Jackie Chan nici Jet Li n-ar fi putut să izbească făţăul copilandrului cu această viteză!" a comentat Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close