Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Ponta a vrut să fie un Băsescu mult mai mic şi mai nereuşit

Badea: Ponta a vrut să fie un Băsescu mult mai mic şi mai nereuşit

Badea: Ponta a vrut să fie un Băsescu mult mai mic şi mai nereuşit
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Feb 2012   •   22:13

Discursul liderului PSD Victor Ponta din plenul Parlamentului, a creat iritare la nivelul liderilor liberali care stabiliseră că nu se vor prezenta nici măcar fizic la şedinţa Legislativului privind învestitura noului Cabinet, dar şi în rândul jurnaliştilor.

Mircea Badea este unul dintre jurnaliştii care consideră că discursul lui Ponta a fost unul sfidător la adresa Opoziţiei dar mai ales la adresa oamenilor care ies în stradă.

În cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea "Subiectiv" Badea susţine că acest discurs al liderului din Opoziţie pare să fi fost scris de jurnalista Andreea Pora, catalogându-l pe Ponta drept "un Băsescu mai mic"

"Eu nu îl voi vota pe Ponta niciodată în această viaţa! Nişte milioane de oameni au ca revendicare Jos Băsescu, sub toate formele în care acesta există ca reprezentare publică. Ponta s-a aliniat acestui mesaj, sau cel puţin aşa s-a arătat el'' începe Badea.

"Astăzi Ponta a ţinut un discurs ce părea scris de doamna Pora, în care era mai mult mieros, chiar slugarnic. Avea un ton de îndragostit. (...) Miza, când vorbim de Ungureanu, nu este dacă este deştept sau nu, ci este vb de legitimitate. Acei copii nu sunt reprezentativi, nu sunt legitimi"

"Prin discursul din Parlament de astăzi domnul Ponta ne-a sfidat. Pe mine, ca cetăţean, pe mine m-a sfidat. Eu cu domnul Ponta nu voi vota niciodată în această viaţă pentru că dânsul mi-a demonstrat , de fapt, că a încercat să mă păcălească. A vrut să fie un Băsescu mult mai mic şi mai nereuşit. Să îmi schimbe portofelul în faţă" a declarat la Antena 3 Mircea Badea.

 


Victor Ciutacu şi Radu Tudor l-au atacat şi ei pe Victor Ponta, sugerând, pe blogurile personale, că liderul USL mimează lupta dusă împotriva regimului lui Traian Băsescu.

"Şeful PSD susţine că a fost doar ironic. Atunci eu îl sfătuiesc să se apuce de alt sport. N-are nimic comic sau subtil în el. E tragic, previzibil şi rectiliniu" (Victor Ciutacu).

"Sunt convins că această colaborare a preşedintelui PSD cu proaspatul director demisionar de la SIE este premisa unei relaţii ce vine din trecut şi are viitor" (Radu Tudor).

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII SUBIECTIV DE LA ANTENA 3.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close