Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Sistemul ticăloşit exista pe vremea lui Năstase. Băsescu şi l-a însuşit şi l-a perfecţionat

Badea: Sistemul ticăloşit exista pe vremea lui Năstase. Băsescu şi l-a însuşit şi l-a perfecţionat

Badea: Sistemul ticăloşit exista pe vremea lui Năstase. Băsescu şi l-a însuşit şi l-a perfecţionat
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Ian 2013   •   00:01

Mircea Badea a vorbit în ediţia de marţi seară a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 despre "justiţia lui Băsescu", comentând pe marginea unui articol apărut pe jurnalul.ro

"Expresia cu naşu' în suflet nu este o expresie plastică, a unui jurnalist. S-a gândit el, mă, aştia îl au pe naşul în suflet.... Nu. Este un citat al unui membru marcant al aşa-zisei justiţii independente, dintr-o stenogramă, dintr-un dosar", a comentat Badea.

"Cam cât de debil mintal să fii să crezi că, în România, justiţia este independentă? (...)Năstase nu a avut cinismul să îl bage la pârnaie pe Băsescu. Dar Băsescu a zis: nu frate, îi vârâţi la pârnaie pe toţi ăştia care mă enervează pe mine", a mai spus Mircea Badea.

"Sistemul ticăloşit exista pe vremea lui Năstase. Băsescu era împotriva sistemului ticăloşit, la vremea respectivă. Când a câştigat puterea, Băsescu nu l-a desfiinţat, l-a preluat. Că nu era al lui, ba, uneori, lucra împotriva lui.  A preluat sistemul ticăloşit, şi l-a însuşit, şi l-a perfecţionat", a conchis Mircea Badea.



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close