Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Societatea civilă, o gaşcă de vreo câteva zeci de persoane care îi sug ciorapii lui Băsescu

Badea: Societatea civilă, o gaşcă de vreo câteva zeci de persoane care îi sug ciorapii lui Băsescu

Badea: Societatea civilă, o gaşcă de vreo câteva zeci de persoane care îi sug ciorapii lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Iun 2012   •   14:40

Societatea civilă e o gaşcă de vreo câteva zeci de persoane care îi sug ciorapii lui Băsescu; cam asta e ocupaţia lor de bază, este de părere Mircea Badea, care comentează astfel protestul membrilor acestei societăţi faţă de trecerea ICR în subordinea Senatului.

"Societatea civilă este, în general, o gaşcă. În zilele noastre, Societatea civilă e o gaşcă de vreo câteva zeci de persoane care îi sug ciorapii lui Băsescu. Cam asta e ocupaţia lor de bază şi zic: , pentru că nu poate să spună: ", a declarat Badea, în cadrul ediţiei de duminică seară a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3.

"Şi au făcut ei un protest. Şi-au pus un papion pentru că ICR-ul, adică Institutul Cultural Român, ăla cu puţe în tablouri şi morţi în parc, nu mai e în subordinea lui Băsescu, acum e în subordinea Senatului. Şi dacă nu mai e în subordinea lui Băsescu, Societatea Civilă zice că ICR nu mai este apolitic" remarcă amuzat Mircea Badea.

"Mi se pare noaptea minţii! Deci, ce nu mai e, mă? Nu mai e independent politic pentru că nu mai e sub Băsescu. Dar Băsescu a fost măcar o dată în viaţa lui independent politic, măcar o secundă?" se întreabă Badea.



×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close