Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Ştiţi de ce a câştigat Carl Froch meciul? Pentru că şortul său era creat de Dana Budeanu

Badea: Ştiţi de ce a câştigat Carl Froch meciul? Pentru că şortul său era creat de Dana Budeanu

Badea: Ştiţi de ce a câştigat Carl Froch meciul? Pentru că şortul său era creat de Dana Budeanu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Mai 2012   •   23:57

Pugilistul Carl Froch l-a învins pe românul Lucian Bute în meciul de sâmbătă noaptea, datorită şortului pe care l-a purtat, a explicat, cu umor, Mircea Badea, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "În gura presei", de la Antena 3.

Pentru că tot mai multe cântăreţe, prezentatoare TV şi alte persoane publice preferă, în ultima vreme, creaţiile vestimentare ale unei creatoare de modă din România, se pare că şi Froch ar fi avut la meciul cu Bute un asemenea şort, a dedus Badea.

"E o nouă modă acum în România, dacă eşti duduie de fiţe, să ai rochie de Dana Budeanu (...) Dacă nu ai, nu exişti. Şi eu acum vin cu o nouă explicaţie, cred că cea pertinentă pentru înfrângerea suferită de Lucian Bute. Ştiţi de ce a câştigat Carl Froch meciul? Pentru că şortul său era creat de Dana Budeanu. E o dezvăluire. E o ştire", a spus Mircea Badea.

Pe 27 mai, pugilistul Bute a suferit prima înfrângere din cariera profesionistă şi a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie, după ce britanicul Carl Froch, supranumit Cobra, l-a învins prin KO tehnic în runda a cincea.

Bute, în vârstă de 32 ani, are 30 de victorii la profesionişti (24 prin KO) şi un eşec, în timp ce Froch (34 ani), fost campion mondial WBC la supermijlocie, are 29 victorii (20 prin KO) şi două înfrângeri.





×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close