Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Sunt şocat de felul în care statul îmi cheltuie banii. E sigur că aştia de la Parchet nu au fost vreodată la teatru

Badea: Sunt şocat de felul în care statul îmi cheltuie banii. E sigur că aştia de la Parchet nu au fost vreodată la teatru

Badea: Sunt şocat de felul în care statul îmi cheltuie banii. E sigur că aştia de la Parchet nu au fost vreodată la teatru
Sursa foto: Foto: Antena 3
01 Iun 2012   •   00:06

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 despre extinderea cercetărilor procurorilor Parchetului în ceea ce-l priveşte pe ministrul Culturii, Mircea Diaconu, pentru un posibil conflict de interese.

Ancheta vizează un posibil conflict de interese în care s-ar fi aflat Diaconu, care, din poziţia de director al teatrului, a promovat-o pe soţia sa în funcţia de regizor artistic al instituţiei, realizând, potrivit procurorilor, "în mod direct un folos material pentru soţia sa".

Realizatorul "În gura presei" remarcă cu indignare absurdul situaţiei şi se revoltă la gândul că banii românilor sunt cheltuiţi de către stat cu astfel de "anchete".

"De fiecare dată sunt şocat de felul în care statul îmi cheltuie banii. Unul dintre marii cheltuitori se află la Parchetul General. (...) Cetăţeni, să ne amintim ce a descoperit ANI în capacitatea ei investigativă extraordinară în legătură cu Mircea Diaconu. Şi anume, au descoperit că era director de teatru. Era un mister pentru ei, de parcă omul era ninja director de teatru. Au descoperit treaba asta după care au descoperit că Diana Lupescu, soţia sa, mare actriţă, că nu era instalator, şofer de taxi, era o mare actriţă şi a dat examen de regizor artistic la teatrul unde Diaconu era director, la Nottara. Şi au zis că, uite, e o problemă mare, e director aristic. A câştigat concursul şi a ajuns director artistic. Deci aştia cheltuie banii mei ca să investigheze cum a pierdut din leafă o mare actriţă, devenind prin concurs regizor artistic? Este odios! Ăştia îmi cheltuie banii ca să facă acest cretinism!" exclamă Badea.

"E sigur că oamenii ăştia de pe la Parchet nu-i pot suspecta că au fost vreodată la teatru. Sunt genul ală de mâncători de cârnaţi, râgâitori de bere şi scărpinători la părul corporal când se uită probabil la nişte meciuri ghiorlăneşti de fotbal " a adăugat Badea.


×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close