Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Udrea este femeia-miracol. România ar fi mult mai săracă dacă dânsa ar emigra

Badea: Udrea este femeia-miracol. România ar fi mult mai săracă dacă dânsa ar emigra

Badea: Udrea este femeia-miracol. România ar fi mult mai săracă dacă dânsa ar emigra
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Feb 2012   •   01:29

Mircea Badea a ironizat, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "În gura presei", declaraţia Elenei Udrea, potrivit căreia este nevoie de recredibilizare la nivelul Guvernului.

"Elena Udrea este o personalitate a României. Ţara ar fi mult mai săraca dacă Elena Udrea ar decide să emigreze, de exemplu şi să părăsească viaţa publică. Sunt convins că România ar merge mult, mult mai rău. Dânsa este un motor, al mersului înainte, al României din toate punctele de vedere", a spus Badea amuzat.

Ironizând declaraţia lui Udrea, Badea şi-a continuat monologul ironic.

"Eu v-am spus că e deşteaptă (n.r. - Elena Udrea). Pe bune! Te-ai fi gândit vreodată la aşa ceva?! Deja lucrurile mi se par mult mai clare. Înaine să citesc Evenimentul zilei priveam într-o realitatea ca printr-o pâclă. Nu distingeam contururi, legături, mişcări. Şi dintr-o dată vine Elena Udrea şi aprinde o lumină: Este nevoie de recredibilizare la nivelul Guvernului. Am fost orb, dar acum pot să văd. Este cu valoare de revelaţie, de miracol (n.r. - ceea ce a declarat Udrea)", a comentat realizatorul emisiunii, fără a scăpa ocazia de a o cataloga pe ministrul Turismului drept "femeia-miracol".

 




×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close