Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Ungureanu a rămas fără serviciu! Pe sistemul Mitică la brutărie, Ungureanu la şcoală şi Băsescu la fundaţie!

Badea: Ungureanu a rămas fără serviciu! Pe sistemul Mitică la brutărie, Ungureanu la şcoală şi Băsescu la fundaţie!

Badea: Ungureanu a rămas fără serviciu! Pe sistemul Mitică la brutărie, Ungureanu la şcoală şi Băsescu la fundaţie!
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Apr 2012   •   23:55

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, despre premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu, ca urmare a adoptării moţiunii de cenzură a USL cu 235 de voturi "pentru" şi 9 "împotrivă".

"Nu mai are serviciu Ungureanu! Am o certitudine şi ea mă face fericit. Ungureanu şi-a furat-o foarte tare: El la SIE nu se mai poate întoarce pentru că acolo e Meleşcanu şi de la Guvern l-au dat afară. Eu vreau să se întoarcă la catedră, e păcat ca un aşa luminat să se piardă" a declarat Badea.

Realizatorul ”În gura presei” a lansat chiar şi un nou slogan în numele demiterii lui Mihai Răzvan Ungureanu de la şefia Executivului.

"Sunt cel mai bucuros, pe sistemul Mitică la brutărie, Ungureanu la şcoală şi Băsescu la fundaţie!"

"Am fost foarte bucuros că a căzut Guvernul. În primul rând, pentru că era foarte nelegitim întrucât nu avea susţinere populară şi în al doilea rând, ăla (Ungureanu - n.r.) era atât de fiţos şi atât de obsedat de propria persoană, să se divinizeze de dimineaţă până seara, încât nu mai pot" a conchis Badea.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close