Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Unul dintre coşmarurile mele cele mai groaznice este să trebuiască să se facă chetă pentru mine

Badea: Unul dintre coşmarurile mele cele mai groaznice este să trebuiască să se facă chetă pentru mine

Badea: Unul dintre coşmarurile mele cele mai groaznice este să trebuiască să se facă chetă pentru mine
06 Oct 2011   •   23:34

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Badea explică unul dintre coşmarurile cele mai groaznice pe care le are. Amintind despre subiectul decesului fondatorului Apple, Steve Jobs, realizatorul susţine că cel mai îngrozitor lucru la care s-ar putea gândi este cel de a ajunge vreodată într-o situaţie atât de disperată încât să se facă chetă pentru el.

"Unul din coşmarurile mele este ăsta: să nu facă nimeni chetă pentru mine [...] Să nu fiu în situaţia de a se face chetă pentru mine. Asta presupune măcar două variante: 1. Să nu mă îmbolnăvesc. 2. Să pot să plătesc", a declarat Badea.

 







×
Subiecte în articol: cosmar steve jobs deces Apple Mircea Badea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close