Antena 3 CNN Actualitate Media Bănicioiu (PSD): Oltean este un personaj de băşcălie. Deşi e al doilea om în PDL, el nu are pregătire

Bănicioiu (PSD): Oltean este un personaj de băşcălie. Deşi e al doilea om în PDL, el nu are pregătire

Bănicioiu (PSD): Oltean este un personaj de băşcălie. Deşi e al doilea om în PDL, el nu are pregătire
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    09 Mar 2012   •   21:57

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, este un personaj de băşcălie şi nu are nici o pregătire, deşi este al doilea om în partid, a spus deputatul PSD, Nicolae Bănicioiu, vineri seara, la Antena 3.

"Este un personaj de băşcălie, dar i se dă prea mare importanţă unui om fără pregătire. Dacă vă uitaţi pe vastul CV-ul lui, o să vedeţi că n-are nici pregătire, deşi e al doilea om în partid, în PDL. (...) Nu trebuie luat în serios, e ca la emisiunea cu copiii care spun lucruri trăsnite", a spus PSD-istul Nicolae Bănicioiu, în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Mai mult, Bănicioiu a spus că speră ca domnul Oltean să iasă mai repede din politica românească.

"Spunea cineva că domnul Oltean va ieşi urât din politică. Eu sper să iasă mai repede din politica românească", a adăugat Bănicioiu.

Declaraţiile au fost făcute în contextul anunţului măririi salariilor, despre care preşedintele Traian Băsescu spunea, la începutul acestui an, că nu sunt banii necesari, iar acum, cu câteva luni înainte de alegeri, partidul de guvernământ pare să fi găsit resursele necesare.




×
Subiecte în articol: Nicolae Banicioiu pregatire pdl
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close