Antena 3 CNN Actualitate Media Băsescu, către Andreea Marin: Arăţi superb. N-aş spune că îmbătrâneşti

Băsescu, către Andreea Marin: Arăţi superb. N-aş spune că îmbătrâneşti

Băsescu, către Andreea Marin: Arăţi superb. N-aş spune că îmbătrâneşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Noi 2010   •   19:26

Preşedintele Traian Băsescu a complimentat-o, sâmbătă, pe Andreea Marin, în cadrul galei premiilor TVR Internaţional, aceasta fiind gazda evenimentului.  Şeful statului i-a spus că nu pare că îmbătrâneşte şi că acest lucru pare a fi şi meritul soţului ei, Ştefan Bănică, potrivit Mediafax.

Băsescu a fost invitat pe scenă pentru a-i face un laudatio jurnalistului moldovean Vitalie Ciobanu, care a primit premiul de excelenţă în jurnalism. Cu această ocazie, acesta i-a spus Andreei Marin: "Până să-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu ţi-aş face ţie unul, arăţi superb.".

"Mulţumesc tare mult, învăţ să îmbătrânesc frumos, aşa se spune, nu?", a replicat Andreea Marin.

"N-aş spune că tu îmbătrâneşti şi asta pare a fi şi meritul lui Ştefan", a adăugat Băsescu.

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, premierul moldovean, Vlad Filat, ministrul român de Externe, Teodor Baconschi şi preşedintele Traian Băsescu au participat, sâmbătă seară, la Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional.

Aceasta a fost a noua ediţie a  acestor premii, un eveniment anual, dedicat personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume, şi a fost transmisă în duplex Bucureşti - Chişinău, gazdele ceremoniei fiind Andreea Marin (la Bucureşti) şi Cristian Tabără (la Chişinău).

Şeful statului l-a admirat pe ziaristul moldovean Vitalie Ciobanu, spunând despre acesta că "dă lecţii de jurnalism atât colegilor de breaslă, cât şi politicienilor" şi că "are un scris tăios, inteligent şi extrem de obiectiv", "cu mare forţă şi autoritate".

Ceremonia de acordare a premiilor a fost însoţită şi de un spectacol, sâmbătă seară, alături de artişti români evoluând şi Zinaida Bolboceanu şi orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros, din Republica Moldova.

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu Andreea Marin
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close