Antena 3 CNN Actualitate Media Băsescu, către corespondentul AP: Întrebaţi-l pe Nistorescu, vă dă instrucţiuni cum să scrieţi

Băsescu, către corespondentul AP: Întrebaţi-l pe Nistorescu, vă dă instrucţiuni cum să scrieţi

Băsescu, către corespondentul AP: Întrebaţi-l pe Nistorescu, vă dă instrucţiuni cum să scrieţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Dec 2011   •   19:59

Preşedintele Traian Băsescu l-a întrerupt, miercuri, pe corespondentul Associated Press, Alison Mutler, care intenţiona să-i adreseze o întrebare, spunându-i: "Întrebaţi-l pe domnul Nistorescu, că vă spune, cel care vă dă instrucţiunile cum să scrieţi pe agenţii", informează Mediafax.
   
Corespondentul Associated Press din România, Alison Mutler, a încercat să-l întrebe pe Traian Băsescu despre informaţii apărute în presă despre perioada 2003-2004. Întrebarea nu a putut fi auzită de cei prezenţi, deoarece Mutler nu a vorbit la microfon, astfel încât nu a putut fi auzită prin sistemul de sonorizare.
   
Când i-a fost oferit microfonul, Mutler a început să formuleze o întrebare, moment în care a fost întreruptă de Băsescu.
   
"Doamnă, mi se pare că nu asta e tema... Înţeleg, întrebaţi-l pe domnul Nistorescu, că vă spune. Cel care vă dă instrucţiunile cum să scrieţi pe agenţii", i-a spus şeful statului corespondentului Associated Press în România, Alison Mutler.
   
Ulterior, jurnaliştii prezenţi au întrebat-o pe aceasta detalii cu privire la intenţia sa, dar aceasta a refuzat să dea un răspuns, motivaţia sa fiind că, dacă tot nu a obţinut un răspuns, atunci "nu mai are rost întrebarea".
   
Preşedintele Băsescu a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre abordarea pe care România o va avea la Consiliul European din 8-9 decembrie.

 


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close