Antena 3 CNN Actualitate Media Băsescu, subiect de parodie în SUA: Cel mai nesuferit om din lume. Se apără purtând mov joia

Băsescu, subiect de parodie în SUA: Cel mai nesuferit om din lume. Se apără purtând mov joia

Băsescu, subiect de parodie în SUA: Cel mai nesuferit om din lume. Se apără purtând mov joia
Sursa foto: Foto: msnbc.msn.com
11 Ian 2011   •   15:01

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns subiect de parodie peste ocean. Într-o emisiune a postului american de televiziune MSNBC, jurnaliştii l-au catalogat pe şeful statului român drept cel mai nesuferit om din lume, pentru că a decis impozitarea veniturilor vrăjitoarelor.

Show-ul de televiziune "Countdown" de pe MSNBC, în care a fost ironizat Traian Băsescu, este pe locul 2 ca rating în Statele Unite ale Americii.

Iată comentariul moderatorului:

"Scoateţi furcile şi făcliile, e timpul pentru nominalizările de astăzi la categoria "cele mai nesuferite persoane din lume". Câştigătorul de azi, preşedintele României, Traian Băsescu. Guvernul său este în atenţia publică pentru introducerea unui nou plan pentru impozitarea vrăjitoarelor şi prezicătoarelor. Zeci de vrăjitoare au pornit spre frumoasa Dunăre pentru a blestema Guvernul care s-a gândit să acopere deficitul bugetar impozitându-le veniturile. O vrăjitoare pe nume Alisia spune că oricum nu face prea mulţi bani. Preşedintele şi Guvernul spun că se apără purtând haine mov joia deoarece se spune că acestea îndepărtează vrăjile şi blestemele. Cât de ridicol este? O ţară care se teme de oameni îmbrăcaţi în haine din secolul al XVIII-lea care strigă fraze de neînţeles şi ameninţă că vor fi consecinţe majore dacă taxele nu sunt suspendate"

 


×
Subiecte în articol: parodie vrajitoare impozit

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close