Antena 3 CNN Actualitate Media BBC renunţă la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reînnoit

BBC renunţă la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reînnoit

BBC renunţă la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reînnoit
Sursa foto: Foto: topgear.com
25 Mar 2015   •   18:25
UPDATE. Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii "Top Gear", a anunţat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reînnoit, conform directorului general, Tony Hall.



---

Jeremy Clarkson va fi dat afară de la BBC. În urma investigaţiei interne derulate la postul de televiziune, s-a ajuns la concluzia că acesta l-a atacat pe unul dintre producătorii emisiunii, în urma unui scandal legat de protocol, transmite The Telegraph.
 
Lord Hall, director general al BBC, este aşteptat să anunţe decizia miercuri. 
 
Conform sursei citate, conducerea postului de televiziune "nu poate tolera asemenea comportament". 
 
În urma investigaţiei, s-a ajuns la concluzia că prezentatorul a petrecut mai bine de 20 de minute în cearta cu producătorul Oisin Tymon, care s-a terminat cu un incident fizic. 
 
Totul ar fi plecat de la Clarkson, unul dintre cei mai bine plătiţi oameni de la BBC, gazdă a emisiunii "Top Gear", care s-ar fi revoltat, după ce a aflat că nu va servi friptură cu cartofi prăjiţi, la finalul zilei de filmări, pentru că hotelul în care erau cazaţi a închis bucătăria. 

Potrivit unui material publicat pe bbc.com, radiodifuzorul public britanic are o serie de reguli stricte privind modul în care trebuie să se comporte angajaţii săi, iar agresivitatea verbală şi violenţa fizică nu este permisă pentru niciunul dintre membrii staff-ului său.
 
În ciuda deciziei de a înceta colaborarea cu Clarkson, surse din BBC au anunţat că postul va continua difuzarea emisiunii Top Gear, la BBC2.
 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close