Antena 3 CNN Actualitate Media Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Prima declarație a soției: ”N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Prima declarație a soției: ”N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”

Artistul Benone Sinulescu a murit joi la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate.

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani. Prima declarație a soției: ”N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2021   •   16:20

Soția artistului a anunțat că acesta nu a vrut să meargă la spital nici măcar când s-au complicat problemele, pentru că îi era teamă de COVID.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

×
Subiecte în articol: Benone Sinulescu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close