Antena 3 CNN Actualitate Media Berlin, capitala mondială a presei. Antena 3 participă la cea mai importantă reuniune a televiziunilor de ştiri

Berlin, capitala mondială a presei. Antena 3 participă la cea mai importantă reuniune a televiziunilor de ştiri

Berlin, capitala mondială a presei. Antena 3 participă la cea mai importantă reuniune a televiziunilor de ştiri
de S.T.    |    27 Oct 2015   •   22:50

Conferinţa de presă News Xchange 2015, care se concentrează pe oportunităţi şi provocări pentru industria de ştiri internaţionale, va avea loc la Berlin, Germania. Antena 3, singura televiziune de ştiri din România afiliată reţelei CNN, participă la această conferinţă şi este reprezentată de directorul Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a vorbit marţi, în direct de la Berlin, despre presă şi despre libertatea de exprimare.

"La Berlin are loc una dintre cele mai importante întâlniri anuale ale elitei presei globale. News Xchange e o întâlnire la care nu lipseşte nimeni dintre cei care care contează şi noi am avut şansa şi bucuria de a fi invitaţi. CNN împlineşte 30 de ani şi a hotărât să organizeze petrecerea de aniversare chiar aici la Berlin, oferind posibilitatea tuturor televiziunilor şi agenţiilor de presă să se întâlnească la un eveniment atât de important", a spus Mihai Gâdea, CEO Antena 3.

"Le vom spune ce s-a întâmplat în România(...). Libertatea de exprimare şi dreptul de a fi egal sub toate aspectele de şansă. Nu se poate ca cineva care nu are conexiuni în mafie să nu poată trăi ca toţi ceilalţi. Jurnalismul este despre viaţa noastra. Suntem în locul ăsta să aflăm lucruri, să vorbim cu oamenii. Singurul post de ştiri din România afiliat CNN vă va reprezenta cât poate de bine", a mai spus Mihai Gâdea.

Conferinţa anuală News Xchange reuneşte sute de directori, jurnalişti, prezentatori, bloggeri şi antreprenori din întreaga lume pentru a împărtăşi experienţa lor cu o serie de colegi jurnalişti, experţi, oameni de ştiinţă, artişti şi lideri de opinie internaţionali.

Scopul principal al evenimentului este discutarea problemelor care afectează în prezent jurnaliştii de televiziune şi editorii din întreaga lume. La News Xchange se iau cele mai importante decizii pentru viitorul media în lume.

La această reuniune are loc şi cea provocatoare conversaţie din industria de ştiri. Este evenimentul în cadrul căruia cei cu pasiune pentru ştiri vin să se conecteze, să colaboreze şi să creeze.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 cnn Editie Speciala Berlin
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close