Antena 3 CNN Actualitate Media Best of "În Gura Presei": Vezi cele mai amuzante momente ale emisiunii

Best of "În Gura Presei": Vezi cele mai amuzante momente ale emisiunii

Best of "În Gura Presei": Vezi cele mai amuzante momente ale emisiunii
26 Iun 2011   •   18:15

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Iată câteva dintre cele mai amuzante fragmente de pe parcursul celor şase ani de "În gura presei":

"Prietene, mi-a explodat laptopul în direct!"

Mircea Badea a fost luat prin surprindere de o scurtă, dar "intensă" pană de curent, care a reuşit să-i distrugă laptop-ul în direct în platoul emisiunii.

"Mi-a explodat laptop-ul, aţi observat? A fost o cădere de tensiune? A cui? Că eu citeam. (...) Se întâmplă lucruri bizare în acest studio", a reacţionat, râzând, Mircea Badea, care a scăpat nevătămat în urma incidentului.

 



"Întâlnirea cu maidanezii şi uşa rezistentă de la WC-ul din mall"

Jurnalistul povesteşte, în două ediţii trecute ale emisiunii, cum a fost atacat de câţiva câini maidanezi pe străzile Bucureştiului şi cum a reuşit să distrugă uşa de la o toaletă din mall.

 


"Promisiune onorată - Badea în pene de cocoş şi fundul gol în Piaţa Victoriei"

Moderatorul "În gura presei" a promis în urmă cu mai mult timp că, în cazul în care coaliţia va face o autostradă, se va îmbrăca în pene de cocoş şi va ieşi în faţa Guvernului. Zis şi făcut!

 


×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close