Antena 3 CNN Actualitate Media Boc iese din criză, România nu: Declaraţiile premierului, comentate la Ediţiile Speciale Antena 3

Boc iese din criză, România nu: Declaraţiile premierului, comentate la Ediţiile Speciale Antena 3

Boc iese din criză, România nu: Declaraţiile premierului, comentate la Ediţiile Speciale Antena 3
31 Mar 2011   •   15:15

În luna martie România iese din recesiune. Acesta a fost anunţul făcut de Emil Boc şi Traian Băsescu în ultima perioadă. Luna este aproape pe final, astfel că Antena 3 vă propune, joi, 31 martie, să aflăm răspunsul la întrebarea care ne roade pe toţi: Am ieşit sau nu din recesiune?

În cadrul unei Ediţii Speciale, mai multe persoane publice, atât din lumea politică cât şi din cea a jurnalismului, au ironizat declaraţiile făcute de premierul Boc potrivit cărora România ar ieşi din criză luna aceasta. Primarul municipiului Iaşi, Gheorge Nichita, a declarat în glumă că toată lumea a ieşit în stradă pentru a sărbători iesirea din criză.

Cum a comentat Gheorghe Nichita ieşirea din criză:


Eugen Cristea a comentat şi el, în mod ironic, finalul recesiunii. "Exact la ora 12.00 s-a întâmplat, am simţit-o pe pielea noastră, suntem de o veselie ieşită din comun, pe chipurile tuturor a venit primăvara. Nu ştiu dacă a venit primăvara şi în portofel" a comentat Cristea.

Eugen Cristea, despre ieşirea din criză: Exact la 12.00 s-a întâmplat!


Opinia dumneavoastră contează pentru noi. Vrem să ştim ce credeţi. Oare, de mâine, chiar o va duce mai bine România? Vom simţi în viaţa de zi cu zi că lucrurile, în sfârşit , merg spre bine? De mâine, vom putea face faţă altfel preţurilor în creştere? 

Aşteptăm opiniile dumneavoastră prin sms, la numărul  1211 sau pe adresa de email [email protected]. De asemenea, puteţi încărca imagini de la protestul din trafic pe 
videonews.ro.

 

 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close