Antena 3 CNN Actualitate Media București găzduiește sâmbătă Forza ZU 2016

București găzduiește sâmbătă Forza ZU 2016

București găzduiește sâmbătă Forza ZU 2016
20 Mai 2016   •   14:09

Cel mai mare concert din România în 2016 va avea loc sâmbătă, 21 mai, în Piața Constituției începând cu ora 14:00. Peste 50 de artiști și nume mari din muzica românească vor urca pe scena Forza ZU. Aceasta este a șasea ediție a spectacolului fenomen organizat de Radio ZU, cel mai ascultat post de radio din capitală.

Forza ZU a bucurat sute de mii de oameni în Brașov, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Sibiu. De data aceasta este rândul bucureștenilor să primească show-ul pe care îl merită. Buzdugan și Morar, gazdele evenimentului, îi vor invita pe rând pe scenă pe: B.U.G. Mafia, Carla's Dreams, Delia, Deepcentral, Inna, 3 Sud Est, Lidia Buble, Smiley, DOC, Antonia, Alex Velea, Alina Eremia, Andra, Grasu XXL, Guess Who, Holograf, Cristi Minculescu & Iris, Zdob și Zdub, Adrian Daminescu, Voltaj, Horia Brenciu & HB Orchestra, Mihail, Florin Chilian, Nicole Cherry, Amira, Adrian Sînă, Sandra N, Naguale, Randi, JO, RACLA, Anda Adam, Nicoleta Nucă, Adda, Cabron, Ruby, Dorian Popa, What's Up, Shift, Connect-R, Lora, Peter Pop, Raluka, Ami, Uddi, Havana, Fly Project, Vescan, Florin Ristei, Speak. De warm-up sunt responsabili MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K. Sute de mii de watti de sunet și lumini au fost pregătite pentru a oferi publicului o experiență de neuitat. Cei prezenți vor putea cânta cu maxim de entuziasm refrenele preferate pentru că versurile pieselor vor fi afișate pe ecranele scenei. Aceasta are o deschidere totală de 84 de metri și o înălțime de 12 metri. Peste 20 de tiruri au transportat sutele de tone de echipament necesar pentru amenajarea scenei.

Intrarea la concert este liberă, iar programul este următorul:

13:30 – este permis accesul în zona de concert
14:00 – ROCKSTAR Energy Drink prezintă FLYING ROCKSTAR ENERGY TOUR, un show senzațional de acrobații pe motoare.

16:00 – Warm-up cu MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K

16:30 – Buzdugan și Morar dau startul pentru Forza ZU 2016

Cei care nu pot ajunge la concert îl pot urmări în direct la Radio ZU (de la 16:00), ZU TV (de la 15:00), pe www.antenaplay.ro (de la 14:00) și pe www.radiozu.ro (de la 14:00, fără pauze publicitare).

Pentru o desfășurare cât mai bună a evenimentului, la fața locului vor fi prezenți sute de polițiști, jandarmi și angajați ai firmelor de pază și protecție. Vor fi patru puncte de prim ajutor și ambulanțe gata să intervină în caz de nevoie. Există opt puncte de vânzare de unde vor putea fi cumpărate apă și băuturi. Diana Sarca, purtător de cuvânt pentru Poliția Capitalei, recomandă ca participanții să ajungă cât mai devreme în Piața Constituției, iar părinții care vin cu copii mici să fie foarte atenți la ei, deoarece publicul se anunță a fi numeros.

Poliția Rutieră a anunțat următoarele modificări în ceea ce privește circulația în zilele următoare. S-a închide accesul rutier pe Bulevardul Unirii, ambele sensuri, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii, şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite. Rute ocolitoare: Calea Rahovei – Str. C-tin Istrati – Bd. Mărăşeşti – Splaiul Unirii - Splaiul Independenţei – Calea Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – Piaţa Unirii – Bd. Carol – Calea Moşilor – Sf. Vineri – Bd. Unirii. Restricțiile sunt valabile din ziua evenimentului, de sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, până duminică dimineață, la ora 6:00.

Pentru siguranța oamenilor din public, aceștia sunt rugați să nu intre în zona de concert cu recipiente metalice sau de sticlă (cutii, conserve, spray-uri, sticle etc.), artificii de orice fel, bagaje voluminoase, obiecte contondente sau obiecte ce pot fi considerate arme. Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul în zona de eveniment persoanelor care dețin astfel de obiecte, celor cu un comportament agresiv sau neadecvat și în cazul depășirii capacității zonei destinate publicului.

Hai și tu la #ForzaZU! Artiștii momentului vor fi toți acolo, pe scena celui mai mare concert din România. București, facem istorie!

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close