Antena 3 CNN Actualitate Media "Bucureşti sau Budapesta?" Vezi cine ne-a mai confundat Capitala cu cea a Ungariei

"Bucureşti sau Budapesta?" Vezi cine ne-a mai confundat Capitala cu cea a Ungariei

"Bucureşti sau Budapesta?" Vezi cine ne-a mai confundat Capitala cu cea a Ungariei
10 Mai 2012   •   16:24

Din nou Bucureştiul a fost confundat cu Budapesta. Crainicul UEFA a urat "Bună seara" spectatorilor din Budapesta şi nu din Bucureşti. Ulterior, acesta a corectat greşeala.

"Bună seara, Budapesta! Bine aţi venit la finala Europa League".

Nu doar crainicul nu a ştiut să facă diferenţa! 400 de spanioli şi-au luat bilet de avion spre Budapesta, în loc de Bucureşti. Odată ce au aflat confuzia pe care au făcut-o, aceştia au fost nevoiţi să se descurce cu propriile mijloace pentru a reuşi să ajungă în Bucureşti.

Înainte de finala Europa League, spaniolii au fost avertizaţi în timpul unei emisiuni sportive cu privire la problema câinilor comunitari... tot din Budapesta. Şi nu o dată, ci de mai multe ori.

De-a lungul timpului, Capitala României a fost de multe ori confundată cu Budapesta. În 2010, vocalistul trupei Metallica a avut un moment de rătăcire. A spus Budapesta, în şoaptă, în loc de Bucureşti. A fost suficient ca 35.000 de fani să-l taxeze.

În iulie 2008, Lenny Kravitz ne lăsa amintire un show de zile mari, dar şi o gafă pe măsură. Aflat pentru prima dată în România, artistul a salutat cei peste 17.000 de fani, adresând un mesaj pentru maghiari.

Celebra cântăreaţă germană Sandra nu ne-a confundat cu Budapesta, ci cu Moscova.

În 2008, celebra trupă britanică de rock Whitesnake saluta de asemenea "pe ungureşte" publicul român prin vocea solistului David Coverdale.

Aceeaşi gafă au făcut-o şi trupele Morcheeba sau Blaze Bayley.


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close