Antena 3 CNN Actualitate Media Buzdugan şi Morar ? cei mai ascultaţi ?matinali? din România

Buzdugan şi Morar ? cei mai ascultaţi ?matinali? din România

Buzdugan şi Morar ? cei mai ascultaţi ?matinali? din România
21 Sep 2010   •   17:59

Veştile bune vin una după alta pentru Radio ZU. Studiile de referinţă pentru audienţele posturilor de radio au confirmat ca Morning ZU, matinalul prezentat de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, este cel mai ascultat din ţară. În urmă cu o zi, Radio ZU a fost declarat încă odată cel mai ascultat post de radio din Bucureşti, al treilea pe ţară şi a primit premiul pentru radioul cu cea mai rapidă ascensiune în România.

Buzdugan şi Morar se poziţionează din nou pe locul I, în ciuda faptului că Radio ZU are cu mult mai puţine staţii locale faţă de competitorii săi direcţi. Confirmarea reuşitei lor vine cu doar câteva zile înainte de împlinirea a doi ani de emisie, timp în care ZU a atins poziţia de lider în capitală de cinci ori consecutiv şi a continuat să crească pe plan urban.

Pe 29 septembrie, Radio ZU va fi din nou deasupra tuturor pentru că Buzdugan şi Morar pregătesc Aroganţa Maximă ? primul concert în avion din România. Puya şi Kamelia vor cânta pentru 100 de fani ZU la peste 10.000 de metri altitudine.

×
Subiecte în articol: Radio ZU Daniel Buzdugan Mihai Morar
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close