Antena 3 CNN Actualitate Media Cadou de Crăciun pe patru roţi pentru un fan ZU

Cadou de Crăciun pe patru roţi pentru un fan ZU

Cadou de Crăciun pe patru roţi pentru un fan ZU
18 Dec 2012   •   16:58

Cel mai fericit ascultător de radio în această iarnă este Răzvan Negru din Galaţi. Luni, 17 decembrie, el a câştigat marele premiu al sezonului la Radio ZU, un Mini Cooper Coupe.

Ziua de ieri a început pentru Răzvan la ora 3 dimineaţa când a plecat câtre Bucureşti alături de soţia lui şi fetiţa în vârsta de 11 luni. Familia şi prietenii lui nu aveau nici cea mai vagă idee despre ce avea să urmeze. Răzvan a păstrat secretul ca să nu îşi „sperie” norocul.

Pe 5 noiembrie, el a câștigat 100 de euro şi o cheie la concursul „Radio ZU e ZUper Trooper. Câştigă-l pe Mini Cooper!”. În total, la concurs s-au dat 603 chei. Doar una dintre ele era cea care deschidea ușa seifului în care se afla cheia ZUper maşinii.

Finala concursului a avut loc în mall-ul Sun Plaza. Răzvan, soţia şi fetiţa au ajuns acolo dis de dimineaţă.El s-a aşezat la coadă şi a aşteptat să îi vină rândul. Înaintea lui au fost încercate 204 chei, dar fără succes. Cu mâna stângă, gălăţeanul îşi ţinea copilul în braţe, cu mâna dreaptă a ales din urnă o cheie, a încercat-o în lacătul seifului, iar în momentul în care a văzut că se potriveşte a început să strige de bucurie.

În aplauzele lui Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi ale tuturor celor prezenţi, Răzvan şi familia lui au urcat în Mini Cooper, au pornit motorul pentru prima dată şi au dat primul claxon. „Asta-i povestea unui ascultător ZUper Trooper. Acum are două Mini acasă: una născută în ianuarie, alta câştigată în decembrie”, a scris Mihai Morar pe pagina lui de Facebook la sfârşitul evenimentului.


×
Subiecte în articol: Radio ZU Mihai Morar Daniel Buzdugan
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close