Antena 3 CNN Actualitate Media CÂȘTIGĂTOR iUMOR. Isabela Iacupovici, câștigătoarea celei de-a șaptea ediții ”iUmor”

CÂȘTIGĂTOR iUMOR. Isabela Iacupovici, câștigătoarea celei de-a șaptea ediții ”iUmor”

CÂȘTIGĂTOR iUMOR. Isabela Iacupovici, câștigătoarea celei de-a șaptea ediții ”iUmor”
09 Apr 2018   •   17:48

CÂȘTIGĂTOR iUMOR. Isabela Iacupovici a primit voturile telespectatorilor, astfel cã va merge in marea finalã „iUmor”, din cel de-al cincilea sezon.

CÂȘTIGĂTOR iUMOR. Isabela Iacupovici, actriţa care i-a luat prin surprindere chiar şi pe juraţi cu apariţia sa pe scenã, a primit cele trei voturi ale acestora, dar şi voturile telespectatorilor, astfel cã va merge in marea finalã. Îmbrãcatã ca o femeie de serviciu, Isabela a fãcut deliciul juraţilor cu un monolog de senzaţie. Cheloo nu s-a putut abţine: „Sunteţi cea mai frumoasã femeie de serviciu pe care am vãzut-o vreodatã!”, iar apoi i s-a adresat lui Bendeac: „Vrei s-o pupi?”.

Radu Bucãlae a fost invitatul special al serii, care a deschis cea de-a şaptea ediție ”iUmor” din acest sezon cu un moment de stand up inspirat din garderoba femeilor. Tot de haine s-a legat şi concurenta care a primit singurul vot negativ al serii, 3 „NU”, din partea juraţilor. Alexandra Olariu are 29 ani, este lucrãtor comercial şi spune despre ea cã a venit la emisiune pentru a demonstra cã „şi o femeie care vinde chiloţi şi sutiene poate avea umor”. Din pãcate, momentul ei nu a fost deloc pe placul juraţilor. Ba mai mult, în timpul jurãzãrii Cheloo şi Bendeac nu au ratat prilejul de a se ironiza puţin.

Pornind de la întrebarea lui Cheloo adresatã Deliei: „Îmi dai şi mie 90.000 de euro? Cã vreau sã îmi iau maşinã şi nu vreau sã fac leasing!”, Mihai Bendeac a sãrit imediat la atac: „Ai luat-o razna, ai devenit fiţos!”, continuând apoi cãtre Delia: „A început cu piftia de caracatiţã, acum vrea maşinã de 90.000!”.

Dumitru Negulescu, concurentul de 60 de ani venit de la Râmnicu Vâlcea a reuşit, în schimb, sã îi facã pe juraţi sã râdã minute în şir, ba chiar sã îşi aminteascã de el pe parcursul întregii perioade de audiţii. „Vreau ca peste 20 de ani sã fiu ca dumneavoastrã!”, i-a spus Cheloo concurentului care şi-a început discursul astfel: „Am cinci copii cu patru neveste. E greu sã faci asta. Eu am încercat sã-mi fac o familie şi nu mi-a ieşit!”. Dumitru Negulescu a primit 3 Like-uri din partea juraţilor „iUmor”.

Urmãtorul concurent a reuşit sã stârneascã o controversã între juraţi chiar de la primele sale minute pe scenã. Bogdan Neacşu a pregãtit un moment Toma Caragiu, care nu l-a convins deloc pe Cheloo, încât juratul a vrut sã pãrãseascã masa. „Care e ideea, sã vii cu un Toma Caragiu mic mic, de tot…”. Concurentul nu s-a lãsat: „Eu la rap nu mã pricep, dar îmi place cum cânţi”. „Dacã pleci acum, e lipsã de respect faţã de mine!”, i-a strigat Bendeac, reuşind sã-l întoarcã pe acesta la jurizare. Concurentul le-a cerut acordul juraţilor sã-şi schimbe momentul, astfel cã seara a continuat cu o fabulã.

Momentul pregãtit de Bogdan a smuls şi o mãrturisire ineditã de la Cheloo: „Sunt pasionat de teatru radiofonic. Ascult în maşinã, caut pe net, mi se pare foarte interesant!”. Chiar dacã i-au dat trei Like-uri, juraţii au mãrturisit apoi cã a fost o decizie luatã pe moment:

„ Aş fi putut sã fiu extrem de dur, pentru cã datoritã lui Toma Caragiu poate cã sunt actor astãzi!”, i-a spus Mihai Bendeac concurentului, pentru ca mai apoi, în culise, sã-i mãrturiseascã lui Cheloo: „Evident cã aş fi dat „NU”, dar în momentul în care tu ai oprit un monolog al lui Toma Caragiu, scris de nenea Dan Mihãiescu, tuşind şi cu drujba, în momentul acela, acel om de pe scenã s-a transformat într-un copil pe care l-am luat la sânul meu imaginar şi am dat „DA”, a dezvãluit Mihai Bendeac, care însã nu îşi explicã de ce Cheloo şi-a schimbat poziţia fermã avutã la începutul acestui moment.

Urmãtorii concurenţi au reuşit sã umple scena, şi la propriu, şi la figurat, primind 3 Like-uri din partea juraţilor. Veniţi tocmai de la Belarus, Vadik Raketa a smuls ropote de aplauze pe scena „iUmor”. Aceştia au spus încã din culise cã au pregãtit o surprizã pentru Mihai Bendeac: „Am aflat cã azi unul dintre juraţi îşi sãrbãtoreşte ziua de naştere. Avem o surprizã pentru el. O surprizã foarte foarte mare!”, au mãrturisit et echipei de producţie.

Dacã la început pe scenã şi-au fãcut apariţia un clovn şi un alt personaj despre identitatea cãruia atât juraţii, cât şi prezentatorii, au dezbãtut minute în şir, cel de-al treilea personaj, un urs de aproape 4 metri înãlţime, a iscat o mulţime de speculaţii. „Când a apãrut ursul, mi s-a fãcut pielea de gãinã, s-a vãzut senzaţional!”, a mãrturisit Bendeac, iar Delia l-a susţinut: „Ursul a fost, de departe, vedeta serii!”. Când au aflat cã pânã şi Suveranul Pontif are o pozã cu ineditul personaj, juraţii şi-au dorit imediat şi ei una: „Cumva am o legãturã cu Papa deja. Indirectã, dar am!”, a glumit Cheloo.

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

×
Subiecte în articol: iUmor
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close