Antena 3 CNN Actualitate Media Câştigătorul Eurovision 2009 şi Paula Seling au cântat, în premieră, la „Sinteza zilei“. Cum sună „I'll show you“

Câştigătorul Eurovision 2009 şi Paula Seling au cântat, în premieră, la „Sinteza zilei“. Cum sună „I'll show you“

Câştigătorul Eurovision 2009 şi Paula Seling au cântat, în premieră, la „Sinteza zilei“. Cum sună „I'll show you“
Sursa foto: Foto: a1.ro
30 Mai 2012   •   23:30

Alexander Rybak, câştigătorul Eurovision 2009 a fost invitat special, duminică seară, la "Sinteza Zilei". Tânărul artist este din Norvegia şi a fermecat întreaga lume cu vioara şi cu vocea sa. Alături de artistul norvegian a fost prezentă în platoul emisiunii şi Paula Seling. Cei doi au cântat, în premieră, o piesă la care au lucrat timp de şapte luni.

Melodia interpretată live de cei doi artişti se numeşte „I'll show you“ şi a fost compusă chiar de Alexander Rybak.


Alexander Rybak s-a născut pe 13 mai 1986 în Minsk, RSS Belarusă, şi acum reprezintă Norvegia ca şi cântăreţ, compozitor, actor, violonist şi pianist. În februarie 2009, interpretul a câștigat concursul Melodi Grand Prix 2009 cu piesa „Fairytale”, obţinând din partea publicului şi a juriului un cumul de 747,888 de voturi. Prin câştigarea acestei competiţii, Rybak a fost desemnat reprezentantul Norvegiei la Concursul Muzical Eurovision 2009, la finalul căruia s-a clasat pe prima poziţie, stabilind un nou record de 387 de puncte.


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close