Antena 3 CNN Actualitate Media Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt cei care au câștigat prima imunitate în ediţia din 16 ianuarie 2023 a show-ului America Express de la Antena 1, care a fost lider de audiență.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat prima imunitate la America Express
Sursa foto: Antena 1
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2023   •   14:57

Adrenalină, nervi întinși la maximum și misiuni epuizante în drumul spre prima imunitate aseară, la America Express – Drumul Aurului - totul stropit cu shoturi de tequila!

Concurenții au ajuns, în cursa lor solicitantă, la o fabrică unde se produce faimoasa băutură originară din Mexic, locul care le-a adus și cea mai grea probă din cursa pentru imunitate: recoltatul agavelor, plantele din care se obține tequila. 

Finalul cursei a fost unul neașteptat! Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au hotărât, înainte de a afla pe ce loc s-au situat în întrecere, să folosească Joker-ul câștigat anterior, care le oferea avantajul de a scădea 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate. 

Iar hotărârea lor s-a dovedit una cât se poate de inspirată – întrucât Irina le-a dezvăluit că s-au situat pe locul 2. Astfel, Joker-ul nu a fost irosit – exploatând avantajul lui, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pășit pe locul întâi în clasament, obținând imunitatea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

America Express continuă! În ediția din seara aceasta, urmează cursa pentru a doua amuletă și întrecerea pentru cea de-a doua imunitate. Cu fiecare misiune, rucsacurile sunt tot mai grele, regulile la fel de dure. Fără cazare, fără mâncare, fără transport și doar cu un euro pe zi pentru fiecare concurent! 

Echipele de vedete vor avea de îndeplinit, pentru fiecare avantaj, misiuni de foc într-un ritm infernal. Îi așteaptă senzații tari, la limita suportabilului. În drumul spre mult râvnita imunitate, concurenții se vor întâlni cu… ruleta "deliciilor" mexicane – jocul care îi va provoca să mănânce preparate precum scorpioni și larve de furnici. 

Totodată, ruta urmată în ediția din această seară va fi una plină de suspans. Pericolele îi vor pândi la tot pasul pe concurenți, pe un traseu complicat și solicitant. Una dintre echipele care ajunge chiar la lăsarea nopții într-o zonă periculoasă, ce necesita vigilență maximă, este cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. 

"El ne-a zis foarte clar: "Aveți grijă, că acolo se împușcă oameni și se pierd turiști fără motiv", povestește Andreea Bălan despre avertismentul primit din partea fiului unei localnice. 

Experiența este cu atât mai terifiantă cu cât cele două vedete primesc semnalul de final de cursă din partea Irinei Fodor chiar în această zonă, în care astfel sunt nevoite să-și caute cazare. 

"Am zis: "Nu se poate!" Noi nu suntem și n-am fost niciodată din categoria fetelor pline de fițe, dar preferam să dorm în curte, într-un cort și mi-ar fi fost mie psihic mai bine", a fost reacția Andreei Antonescu la una dintre cazările cu condiții șocante pe care le-au găsit. 

Cum se vor descurca cele două concurente în fața acestor provocări, dar și cum vor trece echipele de ruleta unora dintre cele mai respingătoare preparate și cine va câștiga a doua amuletă, dar și cea de-a doua imunitate telespectatorii vor descoperi într-o ediție America Express incendiară, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Ediția de aseară America Express – Drumul Aurului, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, a fost lider de piață pe segmentul de public comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. 

Astfel, cel mai dur reality show din România a condus topul audiențelor cu o medie de 8.1 puncte de rating și 27% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 7.2 puncte de rating și 24% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 20:26 – 00:11, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 21:46, peste 1,7 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close