Antena 3 CNN Actualitate Media Cătălin Tolontan, atac dur la adresa unei mari televiziuni din România: Nu transmitea nimic de la tragedie

Cătălin Tolontan, atac dur la adresa unei mari televiziuni din România: Nu transmitea nimic de la tragedie

Cătălin Tolontan, atac dur la adresa unei mari televiziuni din România: Nu transmitea nimic de la tragedie
31 Oct 2015   •   13:01

Cătălin Tolontan, redcatorul şef la Gazetei Sporturilor, a criticat lipsa de reacţie a Televiziunii Române de vineri seara, când nu a transmis nimic de la tragedia petrecută în Bucureşti. 27 de persoane au murit şi alte zeci au fost grav rănite într-un incendiu pornit în Club Colectiv.

Cea mai mare televiziune a tăcut în fața celei mai mari tragedii. Azi noapte, TVR nu transmitea nimic de la incendiul clubului bucureștean Colectiv, nici măcar la o oră după ce acesta avusese loc.

Fiecare televiziune s-a descurcat cum a putut. Digi, Antena 3, Realitatea și România TV au intrat în breaking news. B1TV n-a avut resurse.

Unele dintre ele au mai greșit, transmițînd imagini needitate cu figurile victimelor, Antena 3 a blurat prima imaginile, dar toate au continuat să țină publicul la curent cu ceea ce se întîmplă.

...

În condițiile acestea de abdicare de la serviciul public, ferească Dumnezeu de o situație majoră pentru România. Într-un scenariu distopic, desigur, de dragul exagerării, dacă Putin și-ar trimite trupele încoace, TVR ar afla a doua zi dimineață cînd ar transmite direct în limba rusă și s-ar da de partea noii stăpîniri.,
a scris Tolontan.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Catalin Tolontan tragedie
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close