Antena 3 CNN Actualitate Media Chef Cătălin Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă

Chef Cătălin Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă

Chef Cătălin Scărlătescu, cerut în căsătorie de o maramureșeancă
29 Apr 2018   •   11:18

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 EDIȚIA 7 LIVE. Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă luni și marți, de la ora 20:00, cu alte două ediții ale jurizărilor pe nevăzute, ce vor aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață. Mai mult, nici poveștile de dragoste nu vor lipsi, iar admirația pentru cel mai râvnit burlac al juriului, Cătălin Scărlătescu, se va concretiza într-o altă cerere în căsătorie. O maramureșeancă dezghețată îi face ochi dulci chefului și speră să-i ajungă la suflet cu mâncarea tradițional românească, pregătită special pentru el.

Alina Tomoioagă este administratorul unei pensiuni din Maramureș, acolo unde le gătește vizitatorilor și delicii specifice zonei. În fața celor trei chefi concurenta se va prezenta cu un preparat reprezentativ, scrijele-felii de cartofi copți pe grătar, alături de slănină și renumita horincă: ,,Scrijelele erau un deliciu pentru străbunicii noștri. Îi poți mânca la gura sobei, cu un pahar de țuică în mână, cu un drăguț care să-ți mai dea o gură!”. Alina mărturisește că preferatul său este chef Scărlătescu, motiv pentru care colegii săi de jurizare vor profita de o nouă ocazie de a-l însura pe râvnitul burlac. Dar drumul către inima juratului nu este deloc simplu, căci mai în fiecare ediție este copleșit de atenția și complimentele celor mai frumoase concurente: ,,Cum, mai are o admiratoare? Dă-mi telefonul, că îi răspund eu fetei!”. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu își vor adjudeca rolul nașilor, dar cel din urmă va juca și un rol important în jurizarea Alinei. Despre ce este vorba, telespectatorii vor vedea la Chefi la cuțite, pe Antena 1.

Tânăra vine în competiție alături de buna sa prietenă, Dănuța Tomșa. Dana are o mică firmă de broderie, în cadrul căreia croiește cele mai frumoase porturi populare din zona Maramureșului. În nordul țării tradițiile se păstrează cu sfințenie, atât în materie de îmbrăcăminte, cât și în domeniul gastronomic. Și ea le va găti juraților un preparat specific- hrenzele asezonate cu usturoi verde și smântână, cu care speră să cucerească papilele gustative celor mai obiectivi chefi; ,,Cum am răbdare cu o cămașă să o fac, așa este și cu mâncarea. Simt că dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul”.

CHEFI LA CUȚITE SEZONUL 5 EDIȚIA 7 LIVE. Cele două maramureșence provin din zona unde s-a născut și chef Nicolai Tand, și își doresc să aducă un gust autentic în competiție. Dacă chef Scărlătescu va fi copleșit de o nouă cerere în căsătorie, dar și ce rol important va juca ,,nașul” Florin Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți, de la 20:00, la ,,Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Catalin Scarlatescu Chefi la cuțite
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close