Antena 3 CNN Actualitate Media Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru un concurent al emisiunii „Chefi la cuțite”: „O să ajungi mare dacă îţi păstrezi pasiunea”

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru un concurent al emisiunii „Chefi la cuțite”: „O să ajungi mare dacă îţi păstrezi pasiunea”

Chef Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru un concurent al emisiunii „Chefi la cuțite”: „O să ajungi mare dacă îţi păstrezi pasiunea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Dumitrescu
24 Oct 2017   •   23:52

Mesaj emoționant transmis de chef Florin Dumitrescu, după ediția de marți a emisiunii „Chefi la cuțite”. Impresionat de un concurent de doar 10 ani, care a fost eliminat, cunoscutul bucătar a ținut să-i transmită un mesaj pentru a-l încuraja să nu abandoneze niciodată gătitul.

„Imi pare rau, Alex! Sa iti spun sincer, esti foarte mic. Ai doar 10 ani, iar presiunea acestui show este atat de mare incat multi bucatari cu experienta si cu ani multi si de viata si de bucatarie, clacheaza. Eu ma bucur ca ne-am cunoscut si ma bucur ca ai ajuns pana aici, sunt sigur ca peste 3-4 ani lucrurile vor sta cu totul altfel! Iti dau un sfat, gateste tot si de toate. O sa ajungi mare daca iti pastrezi pasiunea, iar cand iti permite varsta, baga-te in bucatarie langa profesionisti si ia-o de jos.
Succes si spor la gatit, Alex!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close