Antena 3 Actualitate Media Claudiu Săftoiu: Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu pentru ca reţeaua de mafioţi să funcţioneze

Claudiu Săftoiu: Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu pentru ca reţeaua de mafioţi să funcţioneze

23 Noi 2011   •   23:02
Claudiu Săftoiu: Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu pentru ca reţeaua de mafioţi să funcţioneze
Elena Udrea a fost plantată lângă Băsescu pentru ca mafia să funcţioneze în continuare. Declaraţia a fost făcută de Claudiu Săftoiu, fost consilier prezidenţial şi fost director al SIE, invitat miercuri seară, la "Sinteza Zilei".

România este gestionată de familii - cum se întâmplă în cazul Elena Udrea - Dorin Cocoş - care au pus mâna pe ceea ce înseamnă statul acesta şi reuşesc de ani de zile să fure. Săftoiu consideră că ravagiile acestor familii suspuse sunt extrem de mari.

"Este o reţea care ţine mafia de la guvern în braţe şi care, din '90 încoace, sifonează bani din bugetul României în folosul propriei energii. Această reţea se pune ca o căpuşă pe alternanţele la putere şi rămâne unde găseşte persoane vulnerabile", a mărturisit Săftoiu, miercuri seară, la Sinteza Zilei.

„Doamna Udrea a fost realmente plantată lângă Traian Băsescu tocmai pentru ca acea reţea să funcţioneze şi sub noua conducere a României, la acea vreme, una pe care noi, cei care am stat alături de Băsescu, o consideram democrată şi definitivă în ţara asta. Iar reţeaua asta funcţionează şi acum. Ravagiile acestei reţele sunt atât de mari încât puţin poate cuprinde o investigaţie de presă. Aici e vorba despre implicarea instituţiilor statului“, a adăugat Săftoiu.

Unul dintre palierele care fac obiectul acestei reţele ilegale, ce pare a conduce către cuplul Cocoş-Udrea, este plasarea de muncitori români în străinătate. Firme controlate indirect de oameni din aparatul de stat monopolizau piaţa firmelor de export a forţei de muncă în Spania şi inventau diverse obligativităţi referitoare la examinările medicale contra cost.

 
 
Get Adobe Flash player

Vezi AICI înregistrarea ediţiei de miercuri a emisiunii „Sinteza Zilei

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close