Antena 3 CNN Actualitate Media CNA nu a luat nicio decizie în cazul interviului de la PRO TV cu eleva violată

CNA nu a luat nicio decizie în cazul interviului de la PRO TV cu eleva violată

CNA nu a luat nicio decizie în cazul interviului de la PRO TV cu eleva violată
28 Iul 2015   •   13:39

Membrii Consiliul Național al Audiovizualului nu au ajuns la niciun acord privind sancționarea Pro TV pentru apariția pe post a tinerei agresate din Vaslui, scrie paginademedia.ro.

Un membru CNA a propus amendarea postului cu 200.000 de lei, iar un altul a propus oprirea emisiei timp de 10 minute (propunere pe care a retras-o înainte de a se trece la vot). Însă propunerea de 200.000 de lei nu a întrunit numărul minim de voturi (șase) pentru a fi validată. Monica Gubernat, membru CNA, a spus că subiectul va fi reluat într-o ședință viitoare.

După mai bine de o oră și jumătate de discuții în contradictoriu pe subiectul dezvăluirii identității fetei din Vaslui, sancțiunea de 200.000, propusă de Florin Gabrea, nu a avut numărul suficient de voturi (șase) pentru a trece.

Dorina Rusu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Valentin Jucan și Florin Gabrea au fost „pentru”, în timp ce Laura Georgescu, Radu Herjeu și Radu Călin Cristea au fost împotrivă. Cei trei au considerat că postul nu poate fi sancționat întrucât există acordul scris din partea fetei.

Mai multe din culisele dezbaterii de la CNA, pe paginademedia.ro.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close