Antena 3 CNN Actualitate Media CONFRUNTAREA GREILOR, în direct la Antena 3. Premierul Victor Ponta este prezent la meciul Badea - Ciutacu

CONFRUNTAREA GREILOR, în direct la Antena 3. Premierul Victor Ponta este prezent la meciul Badea - Ciutacu

CONFRUNTAREA GREILOR, în direct la Antena 3. Premierul Victor Ponta este prezent la meciul Badea - Ciutacu
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Ian 2013   •   15:38
Update 15:30 - Invitatul surpriză al meciului de baschet demonstrativ este premierul României, Victor Ponta. Acesta a venit la meci însoţi de familie.

Victor Ciutacu a declarat înainte de începerea meciului că este vorba despre un meci caritabil, că s-au vândut bilete şi că banii sunt pentru colegi de-ai tinerilor: "Banii sunt pentru alţi colegi, mai puţin norocoşi financiar, cu scopul evident de a-i ajuta să îşi realizeze proiectul", a arătat realizatorul emisiunii "Vorbe Grele".

"Mă bucur că a venit Victor. Aici suntem Victor şi Victor, în afara sălii este domnul prim-ministru. Ştiu că îi place baschetul, eu l-am invitat să vină alături de noi, habar nu aveam dacă avea timpul necesar, starea şi mi-a răspuns instantaneu că vine cu cea mai mare plăcere. Am înţeles că a ajuns chiar înaintea mea, ceea ce mă bucură şi mai tare", a mărturisit Ciutacu.

"Mircea este foarte ambiţios şi zice că joacă tot meciul. Eu sigur nu sunt în stare să joc tot meciul dar, atâta timp cât mă ţin picioarele şi spinarea, cred că o sa rezist", a conchis Victor Ciutacu.

URMĂREŞTE CONFRUNTAREA GREILOR LIVE



-------------------

Confruntarea Greilor este pe cale să înceapă. Meciul demonstrativ de baschet, unde 10 liceeni vor intra în arenă alături de Victor Ciutacu şi Mircea Badea, începe la ora 16:00.

”Mă bucur că nişte copii cu astfel de preocupări au apelat la noi. Şi mor de satisfacţie că Mircea Badea a acceptat imediat să mi se alăture. Ne e drag de ei şi, până la urmă, ne-aducem aminte şi noi de vremurile când chiar eram tineri şi entuziaşti, nu veşnic tineri şi acriţi ca astăzi”, a declarat  Victor Ciutacu.

Pe lângă cei doi jurnalişti ce au hotărât să se alăture cauzei liceenilor, intrând pe teren, meciul de baschet  beneficiază şi de sprijinul unei alte persoane publice, şi anume Liana Stanciu, cunoscuta prezentatoare de radio şi televiziune, care va fi comentatorul competiţiei.

Competiţia nu se limitează doar la jocul sportiv – cele două echipe alături de cei doi lideri, sunt provocate să motiveze publicul pentru a câştiga şi titlul de "echipa care adună cele mai multe donaţii". Urne speciale se vor afla la dispoziţia participanţilor pentru a înscrie o donaţie pentru echipa preferată!

Meciul va avea loc astăzi la ora 16.00 la Sala Polivalentă a Clubului Rapid din Calea Giuleşti, pentru a lua parte la un eveniment făcut de tineri pentru tineri!

Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti, prin programul YouthBank. Programul YouthBank încurajează responsabilizarea tinerilor, iniţiativa civică şi contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close