Antena 3 CNN Actualitate Media Consilierul lui Băsescu şi-a schimbat numele pe Facebook

Consilierul lui Băsescu şi-a schimbat numele pe Facebook

Consilierul lui Băsescu şi-a schimbat numele pe Facebook
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Mar 2013   •   22:15

Consilierul prezidenţial Iulian Chifu şi-a schimbat numele pe reţeaua de socializare Facebook, adăugând după prenumele său, "Schengen". Astfel, sfătuitorul preşedintelui Traian Băsescu a devenit pe reţeaua de socializare Iulian Schengen Chifu.

Scandalul pe tema aderării României la spaţiul Schengen s-a mutat în mediul virtual, unde peste 100 de utilizatori ai reţelei Facebook şi-au adăugat cuvântul "Schengen" în dreptul numelui. Iniţiativa îi aparţine Angelei Tocilă, un blogger din Oradea.



Citeşte şi Băsescu: Intrarea în Schengen este o obligaţie. Septembrie sau decembrie ar putea fi un alt termen, iar neaderarea nu e vina mea

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat că o eventuală nouă decizie de amânare a aderării României la Schengen la Consiliul JAI de săptămâna viitoare va afecta "credibilitatea procesului", iar ţara noastră ar putea să nu mai fie interesată şi doar să aştepte o invitaţie de la UE.

"Care este concluzia? Dacă noi nu vom obţine o decizie corectă, legitimă, (înseamnă - n.r.) faptul că acest proces bazat pe nişte criterii de vechime, pe un Tratat European, nu mai este credibil. Nu mai este credibil, nu mai sunt interesat să fac parte din acest proces. Şi e bine de reţinut. (...) Aşa cum am trăit fără Schengen, putem să trăim în continuare", a declarat Corlăţean, vineri seară.

Ulterior, preşedintele Traian Băsescu l-a invitat pe Titus Corlăţean să renunţe la afirmaţiile referitoare la spaţiul Schengen





×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close