Antena 3 CNN Actualitate Media Crin Antonescu: Veniţi la vot, oriunde v-aţi afla şi cu oricine aţi vota!

Crin Antonescu: Veniţi la vot, oriunde v-aţi afla şi cu oricine aţi vota!

Crin Antonescu: Veniţi la vot, oriunde v-aţi afla şi cu oricine aţi vota!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    19 Iul 2012   •   21:28

Joi seară, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", invitatul lui Răzvan Dumitrescu a fost preşedintele interimar al României, Crin Antonescu.

Acesta a vorbit despre motivele pentru care trebuie demis Traian Băsescu, dar şi despre organizarea referendumului.

Crin Antonescu a arătat importanţa prezenţei la vot şi a menţionat că dacă la referendum se îndeplineşte cvorumul Băsescu este demis, iar dacă nu se îndeplineşte cvorumul, preşedintele suspendat, conform legii, se întoarce la Cotroceni.

Preşedintele interimar a întărit afirmaţia făcută cu ceva timp în urmă, potrivit căreia părăseşte scena politică dacă Băsescu nu este demis la referendum.

"Dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni, eu mă retrag din viaţa politică", a spus Antonescu, joi, la Subiectiv.

"Cu toată convingerea mea, nu trebuie să se ia nimeni după toate aceste trucuri vechi ale unui om care joacă alba-neagra. Toate afirmaţiile lui Traian Băsescu sunt nişte minciuni(...). Oamenii trebuie să vină la vot. Dacă nu se strâng 50% plus 1 dintre alegătorii României, Băsescu se întoarce. Nu va mai ţine cont de ruşine şi legitimitate şi va face mai departe ceea ce face de 8 ani, cu Udrea, Boc şi alţii", a adăugat preşedintele interimar.VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV"
×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close