Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Preda, cel care l-a trimis pe Emil Boc înapoi la Primăria Cluj, invitat la "Q&A", cu Alessandra Stoicescu

Cristian Preda, cel care l-a trimis pe Emil Boc înapoi la Primăria Cluj, invitat la "Q&A", cu Alessandra Stoicescu

Cristian Preda, cel care l-a trimis pe Emil Boc înapoi la Primăria Cluj, invitat la "Q&A", cu Alessandra Stoicescu
05 Mar 2011   •   10:26

Cristian Preda, europarlamentar PDL, omul care l-a trimis pe primul ministru Emil Boc înapoi la primăria Cluj-Napoca, va fi invitatul Alessandrei Stoicescu, la emisiunea "Q&A", în această seară de la ora 21:30.

După ce i-a cerut să facă un pas înapoi, europarlamentarul i-a transmis premierului şi destinaţia, fiind încrezător în faptul că o nouă victorie la el acasă l-ar „revigora politic“, pentru că nu mai suscită speranţă şi optimism.

În plus, Cristian Preda consideră că Emil Boc nu reprezintă o şansă pentru România, cu toate că este mai bun decât Victor Ponta şi Crin Antonescu la un loc.

Potenţial candidat la şefia PDL, Preda i-a cerut lui Boc să renunţe la scaunul de premier şi la a mai candida pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Preda a declarat, marţi, la Europa FM, că alături de Monica Macovei şi Sever Voinescu se gândeşte la un plan potrivit căruia să acţioneze la alegerile interne din PDL.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close