Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu: Tot felul de inşi au defilat în cătuşe prin faţa naţiei, iar acum sunt liberi (VIDEO)

Cristian Tudor Popescu: Tot felul de inşi au defilat în cătuşe prin faţa naţiei, iar acum sunt liberi (VIDEO)

Cristian Tudor Popescu: Tot felul de inşi au defilat în cătuşe prin faţa naţiei, iar acum sunt liberi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Sep 2010   •   14:00

Tot felul de inşi au fost reţinuţi şi apoi eliberaţi, însă Parchetul nu a demonstrat până acum că e în stare chiar să îi trimită după gratii. Declaraţia îi aparţine jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Contactat telefonic de Antena 3, acesta a vorbit despre reţinerea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

"Nu pot decât să mă gândesc la acţiunile pe care le-am văzut în ultima vreme, în ultimul an şi ceva. Tot felul de inşi au fost reţinuţi, au defilat cu cătuşele prin faţa naţiei, au fost băgaţi în arest, după aceea scoşi. În clipa de faţă sunt bine mersi, liberi, fac politică, ş.a.m.d.", este de părere Cristian Tudor Popescu.

În opinia jurnalistului, Parchetul nu a demonstrat deocamdată că poate să îi ţină pe aceşti oameni după gratii. Singurul exemplu, susţine acesta, este cazul generalului Voicu.

"Parchetul nu a demonstrat până acum că este în stare să reţină pe cineva într-un mod justificat şi după aceea, pe baza probelor prezentate, respectivul chiar să fie reţinut de către instanţă. Până acum, instanţa i-a eliberat. Cu excepţia generalului Voicu, care rămâne în felul acesta un exemplu viu că poate fi totuşi cineva şi băgat la puşcărie", a spus Cristian Tudor Popescu.

"Nu ştiu de ce acum este reţinut Sorin Ovidiu Vântu şi de ce nu acum zece zile, sau o lună, sau un an. Probabil e vorba de cazurile vechi", a mai precizat jurnalistul.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: retinere Sorin Ovidiu Vantu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close